grafik gerak

25 Februari, 2014

Last Day Tupai Merah

Last day tok Wardatul Syamiha praktikel kat Eagle, alahaii sedih sikit rasanya maklumlah si kecik nielah yang rajin mengganggu ketenteraman Cikin.. Tak kira di tempat kerja atau di rumah, ada masa ada je dia..dari Kitchen melarikan diri ke P&P,  nak makan lari ke P&P, nak siapkan buku log lari juga ke P&P..terjenguk-jenguk di cermin kaca sebelum masuk.. Kalau kat rumah, asyik nak bertekak dengan Cikin, kite mara dia, dia mara kite..last2 masing-masing tergelak.

Perangai suka menyakat, hack FB orang, suke minta suap..boleh digelar sebagai Tupai Merah, makan punyalah senyap & tekun tapi bila dah kenyang..jaga-jagalah..hihih rindu pulak pada budak nie..

malam sebelum, Cikin bawa dia pergi makan, konon-konon nak buat candle light dinner tapi terjadi karoke diner pulak..haha apa pun, alhamdulillah dapat juga keLuar bertiga sebelum dia pulang ke Kajang..
Insyaallah, ada jodoh kite jumpa lagi ye Tupai Merah.

 Cian dia kene bedal dengan dept. kitchen guna tepung..

 last day, Akak boleh tak kite nak tangkap gambar pakai costumes?

hasilnya... 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan