grafik gerak

25 Februari, 2014

COSMODERM

Alhamdulillah, akhirnya sampai juga cosmoderm yang di nanti-nantikan...punyalah lama Cikin tak gunakan produk nie, hampir setahun menyebabkan kulit menjadi teruk..
hm..berkilo-kilometer drive hanya untuk mencari farmasi yang menjual produk ini di Pord Dickson tapi hampa, semua farmasi yang ada jual produk yang tidak diinginkan..

Farmasi sana kata farmasi sini ada jual, farmasi sini kata farmasi sana ada jual..bila di redah semua farmasi..hampeh..dah redah banyak farmasi ada plak staff farmasi yang kurang budi bahasa, ada juga yang paksa tukar produk..

Adoiii tak faham betullah, takda katakan takda, jangan disua pada yang tidak diingini ini boleh membawa punca temperature naik..

Ikot pada hati nak je kata, Apa guna lah korang nie buka kedai Farmasi kalau barang yang seharus di jual takda.. "Tutup kedailah"..hahahaaa Itu kalau ikot hati yang marah..kihkihh

Akhirnya, minta kakak poskan produk ini dari Ayer Hitam ke Pord Dickson, untunglah ada kakak yang pantas lincah & cergas seperti supperMak!! walaupun dalam keadaan dikatakan sebagai Mak Buyong, hihihiii.. Thank You very Much lah my sister..& Kinabalu Pharmacy Ayer Hitam kerana sentiasa ada saat diperlukan..hihihih  GOOD JOB. (^_^)


 

Cosmoderm online ada, tapi macam tak friendly pulak..adehh (~_^)!
P/S : Jangan mengharap pada yang baru sedangkan yang lama sedia ada..(boleh pulak tak terfikir Aitam)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan