grafik gerak

24 Januari, 2014

Happy Birthday Cikin

Genap sebulan dah Cikin tak menjenguk Blog.. Apakan daya, lappy kesayangan dalam keadaan tak stabil menyebabkan banyak minat minat dan idea yang tak terlunas..

By the way hari nie juga genap lah usia Cikin 25 tahun.. Bagai tak percaya, dengan karekter yang bagai kanak-kanak Ribenar nie rupanya usia dah dewasa dan semakin dewasa.. Bila waktunya untuk matang..ada yang lebih ketahui.
24 JANUARY 2014
TAHUN BARU USIA BARU
STATUS STILL LAMA..

single but not available circulated kan.. Tu dia..

Rindu pada mak. Selamat Hari Lahir yang ke 52 tahun Makku yang terSayang..


Rindu pada ayah.. Selamat ayahku sebab tak mendengar renggekkan anak dia yang suke makan nie, kalau tak mesti ada je yang nak minta ayah masak..

Rindu pada DIA yang lama menyepi.. Muncul untuk wish..  
 "Selamat Hari Lahir Sayangku"..
I know you there..you will never forget about me..but please hurry, i waiting for you, please settle it as soon as possible..

Selamat Hari Lahir Cikin.. ucapan dari kakak dan teman yang mengejut ku bangun dari tidur.
And i smile.. thank you also to my besties..untuk hadiah yang di terima dan yang bakal di terima..posto..posto..

So for today and future day i need to smile with sincerely.. Think positive, make a new mind set for tonight and future night before sleep.