grafik gerak

17 Disember, 2013

Terawang-awang

Terfikir..

Esok off day, but apa aktiviti yang nak dibuat?
hmm kalau dah malam nie je Cikin dah bosan sampai tak tau nak buat apa lagi kan esok.

: : Oleh kerana dah bosan dengan lagi-lagu semasa Cikin pun dengar lah lagu-lagu musim seperti lagu raya dan lagu orang kahwin.. baru terasa hilang bosan : :

Teringat- ingat pula permintaan :-

Mya : akak kita pergi KFC nak, tak pun kita pergi Dimino's..
Dayah : akak boleh tak esok kalau kita pergi klinik? saya nk amik suntikan ty*** 

Hahha Cikin tak pasti sebutan dan ejaanya yang tahunya, mana-mana staff bahagian kitchen memang wajib ambil suntikan tu sebagai langkah keselamatan. Al-maklumlah, bahagian yang menyediakan makanan di hotel.

Ika : Nanti dapat la korang rasa naik role-coaster dengan kak Ikin..hahaha kita pergi ke Pizza hut pulak eah kak, Domino's tak best.. (feeling exited) 
Mya : ala kak, Domino's!!!
Nad : akak nad kerja esok, akak kata tak cuti so nad xdalah amik cuti..tak dapat la nak ikot!
Ben : krikk krikk..untunglah dapat pergi jalan..Ben keje petang.. (sambil buat muka Ben10 yang dalam kekalahan)

**tukar lah syif** (tergelak Cikin dengan perangai diorang)

Cikin???? ayoyoo... korang mana satu nie, semua nak pergi memang tak cukup masa lah dik-dik sekalian..haha Nad kak minta maaf, tadi dah ada staff baru so akak kena lah amik off day. and one more akak nak bagi tau..sok akak tak janji dapat pergi atau tak sebab kalau akak free petang tu kita pergi ya. kalau akak tak free kita pergi lain waktu..tak kisahlah nak pergi klinik, hospital, domino's pizza hut, role coaster fun-fair..hahaa fun fair kita naik top ten tu yer.."awesome kot" 

*so adalah yang mengeluh adalah yang suka..senyum jelah yang Cikin mampu.

*diorang panggil Cikin akak sebab Cikin lah yang paling berusia diantara mereka..

(24 +01+1989=2014)

oh my, oh my.... 2014 ???

Saya sudah berusia atas 24 tahun..bagaikan tak terasa usia yang semakin meningkat hanya kerana masa banyak di habiskan untuk belajar dan belum masuk 1 tahun pun menjejak kaki di alam pekerjaan.
Kahwin?? terfikir sentiasa..krikk..krikk..krikk..krikkk


Tiada ulasan:

Catat Ulasan