grafik gerak

12 Disember, 2013

Bubble Gergasi

Semalam punya cerita Rabu, 11/12/13 cantik kan date hari semalam..
saya suka, saya suka.. kata Mei Mei..
Al-kisah semalam Cikin bersama dua orang kawan berjimba-jimba di Port Dickson.
Dari Eagle menghala ke PD Water Front untuk Mcd, masa di Mcd tu pulak ternampak kios orang jual Belun Sabun Gergasi..ini peluang untuk bersuka ria, jangan lepaskan.. 
RM 5 untuk 2 skop sabun bubble. Try usyha-usyha orang yang jual tu mana lah tau RM 5 boleh dapat 3 skop ke..haha, tapi saje je nk mengusik.
so bila dah dapat apa yang diinginkan, terkinja-kinjalah menggayakan bubble tu dan perkara yang tidak boleh dipisahkan dari Cikin adalah bergambar..
"Ika, Nad snap gambar akak kat sini", nak sinun, nak sanan..semua tempatlah.. habis penuh memori hp dik-dik sekalian dengan gambo Cikin, nak buat macamana, hp Cikin tetiba kena Virus-Virus Cinta, gambar suma lesap..haish.masalah..






sudah habis sabun bubble kiteorang pon gerak balik, plan A nak pergi ke Pantai Cahaya Bulan, tapi terlebih sudah..ralit beborak terlepas kesana..backup plan B pergi ke pantai Teluk Kemang so ingat nak window shopping lah..tapi sampai sana..hancus sudah..semua gerai dah turun canopy..maknanya..habis..expo dah tamat.
backup plan C, Coconut Shake di Teluk Kemang..nikmatnya..tak dapat Coconut Shake Klebang, CS TK pun boleh je..


Sudah CS TK, plan seterusnya, pusing ke Batu 6, sebab..masa masih panjang minyak kereta pun masih banyak.
So window shoping di sana.. sekadar melihat je..hihi cuci matakan..

Apa-apa pun kami puas hati kerana dapat hangout & snap gambar banyak-banyak terutama gambar cikin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan