grafik gerak

05 Februari, 2013

Merindui Sahabat "SKMPTJ"

Hampir berbulan dah cikin berada di rumah lepas proses hantar Report Praktikum...
Kini Cikin semakin merindui teman-teman yang sentiasa di hati.. Ayu, Lina, Ju, Ifa, Syita, Ila, Tira, Zue, dan ika.. Teman bermain, berkongsi suka dan duka..sungguh pun Cikin ada tiga puak tapi cikin tak pernah lupakan mereka.. Puak??huhu ia terhasil ketika sering berpindah randah..hidup normad lah katakan...yang pasti mereka tetap dirindui... ^_^ Ha, akibat daripada Kebosanan yang terluang di rumah, Kini Cikin habiskan masa dengan belajar Photoshop & making Craft... speciall 4 my friend... nanti bile dah siap sumenya, Cikin akan pos pada mereka..

nie sebahagian daripada teman-teman Cikin..
sorie le..buh gambar belakang, nk prvc muka diorg sikit..hehehe daaaa...


hehe, niela rope sebenar meke..

 
 gambar nie masa Cikin n kawan hangout at Tasik Darul Aman...

gambar nie waktu Cikin n kawan nak hangout ke Perlis
 akibat kebosanan lama menunggu ketibaan putera-putera tak diiktiraf 
kiteorang pon sakanlah bergambo dalam kereta..

Cikin rindu pada mereka semua, taktaulah waktu konvo nanti dapat berjumpa dengan mereka semua atau tak... (^_^!) ?????.......


Tiada ulasan:

Catat Ulasan