grafik gerak

06 Februari, 2013

Kraf dari Hati Cikin


sawadee..hehhe.. seperti yang di impikan, cikin dah balik ke aitam tok beli barang-barang nak buat kraffelt.
pilih punya pilih, tak banyak pilihan sebab banyak kain yang dah habis, so cikin meronda satu aitam untuk mencari kain felt tu je..dan jumpa jua akhirnya satu kedai yang mempunyai pelbagai pilihan warna kain felt cuma terlupa pula kedai apa..maaf ye tak sengaja...hihi
okeylah balik rumah, cikin excited nak buat sampai telupa nak makan..dan nielah hasilnya..




haa nie lah semua hasilnya..pandai tak cikin buat? kretifkan cikin..macam orang lain juga, hehe...bila excited banyak lah hasilnya, yang tu semua nama-nama anak buah cikin, buatkan tok diorang sebagai hadiah, sebab cikin nie tak mampu lagi nak belikan diorang hadiah yang besar-besar..
ops...lupa pulak, mesti uols rasa tertanya-tanya dengan gambar yang last tu kan..

haa yang nie cikin buat juga..bahan pon senang, cuma guna dawai, plastik then korang pandai-pandailah bentukkan hingga boleh jadi bunga..eh nie bunga raya ke bunga ros??
huhuh xtaulah yang penting bunga..
selamat mencuba..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan