grafik gerak

12 Oktober, 2012

Kau, Dia, Kamu di Antara-ku

Dalam hidup terdapat pelbagai ujian dan dugaan yang diterima, semua nie hanya untuk menguji kekuatan dan keimanan kita terhadap yang Maha Esa..

si gadis pelajar berkelulusan Universiti  perluh memilih diantara mereka..siapa yang terbaik untuk dirinya
si A jejaka yang tidak pernah di temui,berkelulusan SPM mempunyai sikap yang menarik perhatian si gadis dari segi  namun dia mempunyai tahap kesihatan yang tidak baik & tidak berkerja.
si B jejaka berkelulusan Universiti setanding dengan di gadis menjadi teman yang setia dan sentiasa bersama namun mempunyai sikap yang kurang memahami hati si gadis dan tidak pandai mengambil hati juga belum berkerja.
si C tidak mempunyai kelulusan dan sudah berkerja mempunyai serba kekurangan, tidak mempunyai kelulusan dan buta huruf namun mempunyai sikap workacholic dan memahami si jejaka juga sudah berkahwin dan mempunyai 2 orang anak.

si gadis keliru di antara mereka bertiga... insan yang disayangi jejaka A, namun sikap jejaka yang semakin chipsmore menjadikan si gadis merinduinya hingga ada kalanya hubungan terpisah untuk seketika.
si jejaka B, seorang yang amat baik hati, prihatin dan menyanyangi si gadis, namun si gadis tidak mempunyai perasaan terhadapnya, manakala si jejaka C seorang yang tidak mempunyai kemahiran namun telah berkerja dan mempunyai pendapatan sendiri, sungguh pun serba kekurangan dia tetap kuat berdiri bagi meraih pendapatan sendiri. sikap si jejaka c yang tersendiri sedikit sebanyak mencuit hati si gadis..namun apakah kehendak si gdis yang sebenarnya....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan