grafik gerak

04 Oktober, 2012

Sinopsis Terkini

Alhamdulillah..hidup lagi aku hingga ke hari nie, Allah panjangkan usia yang kini dah cecah 23 tahun..
kira punya kira, pandang punya pandang dah berabad aku update blog...
baru hari nie sedar diri..hehehe..
Kalau ada habuk dah berhabuk..lau boleh berkarat dah karat..tapi kalu besi berkarat berguna, jual dapat duit..pape pon cikin nak bagi tau yang sekarang nie cikin sedang menghadapi dunia praktikal..
Sedar tak sedar dah nak masuk 4bulan..hujung bulan nie tunggu masa nak angkat punggung je, tok balik semula ke universiti hantar report dan buat sesi pengangguran..
Hai apalah yang nak di buat nantikan lepas nie kan..tapi takpe jangan risau..sebab cikin dah fikir ke mana arah, sebelum tu cikin akan bekerja sementara menanti panggilan kerja..tempat tok kerja sementara pon dah ada tinggal melangkah aje..
Bila dah ada duit barulah cikin cuba mencari pekerjaan yang lebih menjamin masa depan..



seronok zaman belajar 
kini MPBP Unit OSC...menjadi destinasi terakhir
lepas nie tiada zaman belajar
tapi alam pekerjaan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan