grafik gerak

04 Ogos, 2011

Al-Kisah di waktu cuti...

 lama sudah ku x update ini blog....baru ini hari mau buat pengisian....skrg waktu cuti sem, so dlm waktu cuti nie ku p keje..dapat gaji beli ikan laga..hahahaha...aje kegila..abg kata aku nie jakun...walahhh cam org xpernah jumpa ikan tu...tapi bukan lah jakun cuma excitd aje lorrr......so nie lah gambo ikan2 peliharaan aku..& tak lupa si puteh penjaga ikan2 aku..huhuh k ar, ngah kejo nie...time rehat ler men tenett...tenet free..W.A.P yang punya...aku xcuri line tapi bos yg kaci line..hahaha bekk kan bos aku..tapi ada masa dia ngekngok gak..hhohoooo.....
nie si puteh & ikan2...dia suke menyelit kat balang2 ikan aku..takot gak dia mencekut nk makan..tapi lame2 xtakot dah bab si puteh nie suka tgok aje...

haaa nie nama goggoo

yang nie lakk gege..

yang last nie gugu..hahhaamane tah aku dapat nama2 nie ku pon xtau...


P/S: lau nk bela ikan jgn lupa ubat clorine..hahahhaa aku je yg xtau..mmg jakun la tu....so kene belii. ^_^
      : kalau bosan stress, cakap le ngn ikan n kucing...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan