grafik gerak

26 Januari, 2011

22tahun 2 hari.....

huhu....malam smlm masa meeting untuk post moterm Dinner YPJ kat kaki5 Dewan PBS upanya ada kejutan..hahah
ada org sponser kek untuk aku.....wahhh teruja..MENITIS AIR MATA GAK, nasib bek gelap xlah nampk sngat..hihiii

papepon tu lah kenagan ku sambut bufday bersama geng2 AMAHAN...nasib ku amat baik...sepanjang tahun ku xpernah di perkenakan sebegitu teruk..just simple ja..hihi...pape pon ku rasa gembira & begitu gembira......

selain geng AMAHAN, geng NADA UTAMA PUN BEGITU JUGA....walaupun xda mkan2 tp diorg nyanyikan lagu bufday kpd diri ku..hihii....tu lah yg sangat aku kagumi..sahabat di dunia U mmg begitu menyeronokkan.tiada yg menyeronokkn apabila dapat hidup di U bersama2 rakan2  sepejuangan...
susah senang kita di U, hnya sahabat yg sentiasa di sisi... kita memerlu kan mereka.......mereka memerlukan kita........ku harap hubgn ini akn kekal berpnjangan, sungguh pon masih2 dah berkerjaya, berumahtangga & sebagainya...memori bersama xakan lupa...
sahabat sejati terletak dihati, sahabat hakiki sentiasa disisi......



someting is better than nothing....
org yg rugi adalah org yg tidak mencari sahabat, org yang begitu rugi adalah org yg mensia-siakan sahabat yg diperolehi & orang yg begitu rugi adalah orang yang meninggalkan sahabat..



geng AMANAH........


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
SAHABAT
..............................................................................................
SUKA & DUKA
..............................................................
KITA BERSAMA
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



Tiada ulasan:

Catat Ulasan