grafik gerak

05 Disember, 2010

bUfDaY gUrLz~~*~~*~~


selamat ulang tahun kelahiran ku ucapakan kepada sahabatku syita & lina..semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan mu & dipermudah kan setiap urusan mu...ku harap hubungan yang kita bina ini akan berpanjangan, walau terpisah beribu batu, walau xbersua muka, tak sampai tangan tok berpadu...namun kita masih menatap bulan & bintang yang sama...memijak bumi yang serupa...berbeza arah, area dan desa itu bukan halangan yang disengaja.... tak lupa pada sahabat yang lain....ifa, jue, tika, ila & ct...sempoi tapi bahaya...hihiiiii

Pape pon gud job pada pengarah projek puan ifa yang dibantu oleh mun sebagai jurukamera, kpd actor yang bijak memainkan peranan ikin & jue...hhihiii aku lah tuu..pastu kepada biro makan, yang bersusah payah membawa makanan dari block H ke kawasan block D...ika, ila & ct....tak lupa gak pada biro khas iaitu akmal & is...hahhahaa

akmal....syabas ku ucap padamu kerana berjaya mandikan lina dgn cecair tepung...hingga terasa enak jika di goreng...hihiiii manis gitu...akhirnya tempias titisan tepung terkena pada diriku semula... 

is lau bab makan ko je yang menjadi raja...hilang sume makanan selepas kiteorg puas berlari2an..hihiii lau ko xda pon susah gak..ti xda orang yang jadi tukang makn..& ko memang bersih time tu...xterkena walau setitis cecairan....tindakan yang bijak dalam "mengelak cara makan"hahhaaaa..xperr....lain hari ko xleh mengelakk..^_^

syita..ko memang dak maraton...xsanggup ku nk kejar ko bila ko telah berjaya menyalit tapak tanganmu di muka ku...kerana ku xmampu tandingi ketangkasan kakimu berlari...

ju..ko orang yang di aim sangat..bila waktu nk selebrate bufday nie...ko mesti menjadi sasaran utama...ntah kenapa..kasihan deh ku lihat..xmampu ku nk bantu..sebab aku pon nak ngelak dari di perkenakan ko..hihiiii....^_^

ika & ila..korang kene cecair tepung tak???huhuuu ku xpasan ar..yang pasti korang nie memang pantas dalam bertindak...dalam sekelip mata hilang..rupanya korang berada di tengan kawasan lapang, sedangkan yang lain berlari larian mencari sasaran...

ct kamu selamat kerana kamu awal2 ag dah ada meeting..so dapat terhindar, lau x, pasti kamu pon bakal terkena calitan cecair itu....

ape pon...malam yang mengembirakan..sungguhpun plan yang sentiasa dibuat tak terikot.namun otak2 kreatif dapat menangani situasi begini...hihiiii xdapat makan desert & abc...seperti yang dirancang..namun plan kelentong untuk mengukur baju bagi program baksis berjaya menarik syita untuk menghadirkan diri ke block D & lina yang tiap masa on..bila ingin di bawa...hihiii

k, lah sampai sini je..aku pon da ngantok...ti nk study..hahhaaa tulat dah exam..study lom puas bersukaria sampai xlarat..hihiiiiii...

peristiwa 04/12/2010 akan menjadi ingatan... syita bufday 3/12 & lina 7/12.......pasa bulan yang akan datang xtau ag ape yang bakal terjadi...hihhii abis ar aku ngn ika...prepare for the fight...hihiii.....be carefull cikin...detik demi detik...hari demi hari...masa demi masa...segala2nya membawa sejarah bermakna.... ^_^

sasaran utama....


ifa sebagai pengarah projek...dibantu oleh mun sebagai jurukamera



persoalann mereka...adalah berkaitan jalan cerita yang telah di rancang, tp bukan yang dialog yang dikarang...hihiiii
wakenabebbb!!!!




gambar selanjutnya akan ku publish selepas aku berjaya merompakknya dari album syita....
nantikan ye...hihiiiiii...............................................................

^_^                                                                               


hahaha aku dh p merompak...nielah gmbar sekian2nyerr.....sikit je yang aku ...masukkn..




memang khas betol.....

mangsa & pemangsa...


bukan sengaja tapi tu yang dirancang...
datang dalam keadaan suci murni...balik dalam keadaannn...hihiihiiii


yang jelas ketara perbezaan dari permulaan & pengakhiran...... ^_^

gunakanlah pencuci serbuk
bo0m,,,bio zip...feb t0tal...bla..bla..bla.....
lau xhilang gak kotoran, korang gune pertol & api...hihiii sure berkesan...






akhir kata...tiada yang indah melainkan sayang, tiada yang dikenang melainkan sejarah yang dilalui.....inilah suka duka....yang membentuk kehidupan....
dari CIKIN CYG
.....

4 ulasan:

  1. wahhh...
    sejak bilakah picc aku tue ada..???!!~~
    jurukamera hnya d sebaLik tabir sahaja..!!~~

    BalasPadam
  2. hehee...paparazi yg tlong ambil..disebalik tabir lah katakan...hihii
    sebalik tabir tu lh yg utama..lau xda yang kat blakang tabir ti xjaln gak crita..^_^

    BalasPadam
  3. hepi besday n semoaga panjang umur.salam ukhuwah fillah...:)

    BalasPadam
  4. terima kasih....
    maaf baru check komen..hihhihi
    ar lau ada yang xsedap dibaca,
    xelok dipandang beritaulah ye..sy perlukan
    nasihat...salam perkenalan...
    keep in touch...

    BalasPadam